На виноробні Koblevo стартував сезон збору та переробки винограду

0
16

На виноробні Koblevo стартував сезон збору та переробки винограду

На виноробні KOBLEVO в останній день літа стартував сезон збору та переробки винограду. На сьогодні зібрано і відправлено на бродіння більшість білих сортів винограду.

Цього року спеціалісти KOBLEVO хочуть запропонувати вам спробувати “майбутнє вино”, яке можна скуштувати лише на заводі і лише в період збору та переробки винограду. Це виноградний  напій, дуже популярний в багатьох виноробних країнах світу, а в нашій країні офіційно з’явився лише цього року і саме на виноробні KOBLEVO.

В Європі його називають “новим вином”, тому що це ще не  вино, а  лише “його народження”, виноградний сік у процесі бродіння. Його міцність від 1,2 до 6% об’ємних одиниць, а цукристість залежить від цукристості винограду. Він має легку пінливу властивість і чимось схожий на сидр чи живий квас. В сусідній нам Молдові це вино називають “Тулбурел”, “Муст”, в Грузії – Маджарі”, в Болгарії – “Благо вино”, а в Чехії – “Бурчак”. 

На виноробні Koblevo стартував сезон збору та переробки винограду

ЧИТАТИ ТАКОЖ:  Опалювальний сезон 2021: коли подадуть тепло в батареї

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я